+90 (212) 320 32 03

+90 (542) 257 10 63

Türkiye’nin En Güçlü 40 Patronundan Biri Hasan Kaytan Oldu - Hassan Elektrik A.S.

18 August 2019

Türkiye’nin En Güçlü 40 Patronundan Biri Hasan Kaytan Oldu

HASSAN ELEKTRİK A.Ş. CEO'muz Hasan KAYTAN, Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan “TÜRKİYE’NİN 40 YAŞ ALTI EN GÜÇLÜ 40 CEO’SU” sıralamasında 34. Sırada yer aldı.

Bu başarıda büyük pay sahibi olan tüm çalışma arkadaşlarımıza ve siz paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Genç girişimci liderler ve yöneticiler için Ekonomist Dergisi bu sene " Türkiye’nin 40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO” yönetici listesini oluşturdu. Toplumsal ve ekonomik alanda projeler üreten girişimcilerin ortak yönü, iş bitiricilik, kendine güven, planlı hareket etme ve ileriyi görme olarak nitelendirilebilir.

40 yaş altı patronların bazıları banka, bazıları büyük sanayi şirketlerini yönetirken, bu yıl elektrik sektöründen sadece Hasan Kaytan vardı. 2016 yılında TOBB tarafından, %368 büyüme ile “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Şirketleri” listesine girerek başarı gösteren Hassan Elektrik A.Ş.  CEO’su Hasan Kaytan, “Türkiye’de ki "40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO” listesinde de yer aldı.

Read 1088 times

Hassan Elektrik Logo

Since 2008 we began to serve as Turkey Authorized Dealer for Low and Medium Voltage circuit breaker materials of Hyundai Electric, which is 6th largest world's economy in the sector of electricity and energy. We have sales and marketing activities in 81 cities and over 700 districts with 35 regional directorates, 35 vehicle fleet and 85 personnels.

Follow Us :

Twitter : @hassanelektrik
Instagram : hassanelektrik
LinkedIn : hassanelektrik
Youtube Hassan Elektrik A.Ş.