+90 (212) 320 32 03

+90 (542) 257 10 63

Hasan Kaytan 2019 Yılında Türkiye'nin en başarılı 40 yaş altı 40 CEO ödülünü aldı - Hassan Elektrik

04 November 2019

Ekonomist Dergisi'nin Türkiye'nin En Başarılı 40 Yaş Altı 40 CEO ödül töreninde, Hassan Elektrik A.Ş. CEO'su Hasan Kaytan katılarak ödülünü aldı.

Ritz Carlton İstanbul'un Balo Salonu'nda düzenlenen törenin açılış konuşmalarını ise Ekonomist Dergisi Yayın Direktörü Rauf Ateş ile TÜSİAD Başkanı Erol Birecik yaptı.

Türkiye iş dünyasının saygın yayınlarından Ekonomist dergisinin yürüttüğü Türkiye’nin En Başarılı 40 Yaş Altı 40 CEO araştırmasının sonuçlarının açıklanmasından sonra 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü The Ritz Carlton Istanbul’da düzenlenen ödül töreninde en başarılı genç CEO ödülleri sahiplerini buldu.

Ödül alan genç yöneticiler arasında, Hassan Elektrik A.Ş. CEO'su Hasan Kaytan da vardı.

Hasan Kaytan Türkiye'nin en başarılı 40 yaş altı CEO ödülünü aldı

Türkiye’nin genç liderleri geçtiğimiz hafta düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi.

Hasan Kaytan ‘ın da katıldığı törende bu yıl ikincisi düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan 40 Yaş Altı 40 CEO ödül töreni iki önemli oturuma da ev sahipliği yaptı. Genç liderler gerçekleşen iki oturumda gelecek vizyonlarını ve deneyimlerini paylaştı.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan 40 Yaş Altı 40 CEO Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ödül töreniyle bir araya geldi. Akçansa, Alapala, Altınateş Group, Atasay ve Güral Porselen’in destek sponsor olduğu ödül töreni, iki önemli oturuma da ev sahipliği yaptı. 40 Yaş Altı 40 CEO araştırmalarında yer alan ve 52 milyar TL’lik ciro ile 69 bin kişiyi yöneten diğer genç yöneticiler gibi Hasan Kaytan da gelecek vizyonlarını paylaştı.

Ekonomist Dergisi’nin bu alanda yürüttüğü araştırma sonuçları, belirlenen listede bulunan 40 genç CEO'nun 19’unun 35 yaşında olduğunu, yaş ortalamasının 34,7 gibi genç bir nüfusa işaret ettiğini ve 40 ismin 2017 rakamlarıyla yaklaşık 30 milyar TL’lık bir ciroyu yönettiğini ortaya koydu.

Hasan Kaytan Türkiye'nin en başarılı 40 yaş altı CEO ödülünü aldı

Araştırma bulgularına göre, teknolojik gelişimin hızı, yaşam tarzı stilleri, Y kuşlarının bulunduğu farklılaşan, kişiselleşmiş ürün ve hizmet sunumumuzdaki merkezimiz, merkezimizdeki modern CEO'larımızın kendilerine daha fazla yer açmalarına kapı aralıyor. Bu etkiyle e-ticaret girişimleri bir yana perakendeden gayrimenkule, tekstilden gıda endüstrisi için çok çok alanda CEO'luk koltuğunu yeni nesil kuşaklara emanet edenlerin sayısı artıyor.

Read 1813 times

Hassan Elektrik Logo

Since 2008 we began to serve as Turkey Authorized Dealer for Low and Medium Voltage circuit breaker materials of Hyundai Electric, which is 6th largest world's economy in the sector of electricity and energy. We have sales and marketing activities in 81 cities and over 700 districts with 35 regional directorates, 35 vehicle fleet and 85 personnels.

Follow Us :

CONTACT US

Hassan Elektrik A.Ş.

Mahmutbey Mah. 2412. Sok. İstoç C Plaza
No: 2 Kat: 4 D: 44 Bağcılar / İstanbul

Phone : +90 (212) 320 32 03
WhatsApp : +90 (542) 257 10 63
Fax : +90 (212) 320 32 04
Tax Office: İkitelli
Tax No : 458 052 5290
Web : www.hassanelektrik.com
Working
Ours :
Mon - Fri : 09:00–18:00
Sat : 09:00–13:00
E-commerce :
Facebook : HassanElektrikAS
Twitter : @hassanelektrik
Instagram : hassanelektrik
LinkedIn : hassanelektrik
Youtube Hassan Elektrik A.Ş.